Tiesto – 5 av de beste låtene fra DJ´n

Nederlandsk DJ Tiesto, født i 1969, er kjent som en av verdens fremste DJ-er. I denne artikkelen vil du finne informasjon om hans turnédatoer slik at du kan få muligheten til å oppleve DJ Tiesto live på noen av verdens mest kjente klubber.

Kommende forestillinger

Årets siste konsert i Europa skal finne sted i Amsterdam den 21. oktober, før Tiesto krysser Atlanterhavet for å opptre i både Nord- og Sør-Amerika.

Tiestos musikalske bedrifter

Gjennom årene har Tiesto hatt en rekke hits og remixer som har vært blant de mest populære sporene på europeiske dansegulv. DJ Tiestos største kommersielle suksess er utvilsomt «Adagio for strings», men han har også utgitt mange andre kjente trance-låter, som «Traffic», «Urban Train», «Flight 643» og «Lethal Industry».

Bidrag til europeisk klubbscene

Mange av hans sanger regnes som noen av de største klassikerne innen den europeiske klubbscenen, og har blitt remikset av en rekke DJ-er gjennom årene. I tillegg har Tiesto selv stått for sine egne remixer av mange klassiske spor.

Tiestos berømte remixer

Hans mest kjente remiks er kanskje versjonen av «Airwave», som opprinnelig ble utgitt i 1999. Tiestos bidrag til dance og house-musikk har uten tvil hatt stor innflytelse på sjangerne som helhet.