Bevar dine gode minner

Det er kjekt nok å være tilstede på fester og arrangementer uten å bli distrahert av det digitale. Jeg liker derimot å ta noen bilder for å kunne bevare minnet, før jeg legger kameraet fra meg for å feste videre. Jeg har tatt i bruk kameraet på smarttelefonen min tidligere, men synes at gode stunder fortjener å fanges ordentlig. Enten det er i løpet av en reise eller ved sosiale tilstelninger. Derfor har jeg gått til innkjøp av en Olympus, et merke jeg har god kjennskap til fra før. Jeg har allerede samlet en del gode minner og laget en bildecollage av reisene mine. Jeg liker også å printe ut noen av bildene jeg tar, for å henge de opp på veggen hjemme. Det er med på å gi et bedre bilde på det kulturelle og sosiale livet mitt for besøkende. Det gir meg også noe smile av, ved å se tilbake på flere gode minner. I disse tider er det lite fester og reiser. Det betyr fortsatt ikke at livet ikke kan være like spennende i hjemmet!

En fotograf med et røykende kamera