Blir aldri lei av å reise…

Jeg tror aldri jeg kommer å bli lei av å reise. Tenk på friheten vi har, som gjør at vi kan sette oss på et fly og være på en helt ny fest et sted i Europa noen få timer senere. Eller ta et fly til et sted litt lenger borte, og slappe av på en kritthvit strand i en fin morgenstund. Noen ganger tenker jeg på hvor begrenset livet hadde vært uten reising, samtidig som det bare er et par generasjoner siden det faktisk ikke var vanlig å reise utenfor landets grenser… Det koster selvfølgelig en del å reise, jeg prøver å spare penger der jeg kan. Samtidig kan det være mulig som blogger å tjene litt penger på å blogge om reiser, gjennom å være affiliate. Men uansett om det koster mye å reise, tror jeg alltid at jeg kommer å prioritere det foran andre ting.

flyplass med vindu