Gigafest i en leid nattklubb

I mitt travle liv med mye festing er det gøy når en ekstra stor fest blir tilgjengelig. Kameraten min skulle ha en gigafest i en leid nattklubb, men han måtte stå for alkoholen. Da spurte han meg om hjelp, jeg har en bil jeg bruker av og til, men denne hadde intet hengerfeste. Dermed fant jeg plutselig meg selv i en situasjon hvor jeg måtte flytte en pall med øl, uten å ha noen måte å frakte det på. Heldigvis fant jeg ut at en kan kjøpe og montere hengerfeste selv, fra http://hengerfester.no/! Kameraten min kjøpte selvsagt ølen og jeg fikk mye gratis på festen! Så jeg fikk fraktet ølen og er herved klar til en hvilken som helst fest-utfordring som kan komme til å skje. Det er virkelig mye enklere enn jeg noen gang hadde forventet. Festen ble også en suksess, det kan jeg ærlig innrømme. Ikke verst eller hva?

Bil med henger