Jeg inviterer til middag

Jeg er konstant på reisefot og må ærlig innrømme at jeg skjeldent lager mat selv. Det går mye i restaurant besøk og venner som steller i stand middagsselskaper når jeg kommer innom. Hjemme i Norge har jeg betraktelig lite Kjøkkenredskap på kjøkkenet. For lite til å være en fungerende voksen! Men etter å ha reist så mye kjenner jeg nå at jeg trenger ett lite sted for meg selv hjemme hvor jeg kan selv invitere til middager. Jeg er utrolig inspirert av alle de nattklubbene og restaurantene jeg har sett rundt om i Europe og tenker at jeg kan dekorere mitt eget kjøkken med samme inspirasjon. Nå sitter jeg på nettet og allerede planlegger alt jeg har lyst å kjøpe, og med ett par tastetrykk kan det ligge klar til bruk i postkassen når jeg kommer hjem til Norge. Det er utrolig digg!

Stilig kjøkkenredskaper for en hver smak
Et velutstyrt kjøkken