Like rocka med damp?

Jeg bruker ofte å fortelle folk at jeg ikke angrer på noe som helst, men det er egentlig ikke sant. Det er mye rart jeg har gjort opp igjennom årene, men det meste har jo bare vært moro, og så lenge ingen blir skadet er det jo som regel ikke noe problem. Det jeg snakker om, er hvordan jeg begynte å røyke da jeg var 15. Man kan selvfølgelig si at miljø og tid gjorde sitt, men jeg husker klart og tydelig at jeg gjorde det for å være med i gjengen. Jeg kjøpte til og med en pakke og øvde alene på å trekke ned uten å hoste. Siden den gang har jeg sikkert brukt en million på sigaretter, og skadet lungene minst like mye. Jeg har prøvd med både snus og nikotintyggegummi, men det er liksom ikke den samme følelsen av å trekke ned. Derfor ble jeg overrasket over hvor likt det føltes å vape. Man kan leke med røyken på den samme måten, til og med. Jeg tror jeg skal prøve dette en stund.

Kvinne som blåser røyk ut nesa