Norsk elektronisk musikk

Når jeg skal kose meg skikkelig i bilen, setter jeg på litt herlig norsk elektronika på full guffe. Det er selvfølgelig utrolig viktig at det er skikkelig lyd på anlegget, og på bsbildeler fant jeg både det ene og det andre til en billig penge. Noen av favorittartistene og gruppene jeg liker best er Casiokids, Datarock, Lindstrøm & Prins Thomas og selvfølgelig Röyksopp. Det er noe spesielt over det å kjøre over det storslåtte norske landskapet mens man nyter låter laget av de som er født og oppvokst her. Kultur og omgivelser spiller utvilsomt en viktig rolle for de som skaper musikk, og Norge er et land det er lett å hente inspirasjon fra. Dessuten preges norsk elektronika av rolige rytmer, slik at man ikke blir for gira og tråkker pedalen inn for hardt. Husk å kjøre forsiktig og aldri kjøre i påvirket tilstand. God tur!

Bil på kart over Nord-Europa