Opplev et yrende uteliv i Tromsø og skap gode minner

Danseglade mennesker og et yrende uteliv i Tromsø

Tromsø er bedre kjent som Nordens Paris og har siden 70-tallet utviklet seg til å bli en populær by med gode uteplasser. Årlig befinner det seg 12000 studenter i byen, og i tillegg besøkes Tromsø av utallige tusen turister hvert år.

Vil du oppleve et uteliv i Tromsø, så skal du besøke både nattklubber, barer, puber og restauranter med et godt rykte. Tromsø har en kompakt bykjerne, og veldig mange av utestedene er samlet langs storgaten. Det gjør det enkelt for deg som ønsker å besøke flere utesteder på på en og samme kveld. Det finnes noen absolutte steder du må besøke når du gjester Tromsø. Blå Rock Café er en absolutt klassiker, med det beste utvalget av øl og gode hamburgere.

Her kan du også oppleve gode konserter av både kjente og mindre kjente artister og band. Som en fin kontrast til Blå Rock finner du nattklubben Level 44. Her finner du et mer moderne og hipt preg. Og selvfølgelig er det ingen som kan si at de virkelig har opplevd et uteliv i Tromsø, dersom de ikke har besøkt Rorbua. Puben ble allemannseie i NRK-serien «Du skal høre mye… som gikk på NRK fra 80-tallet og inn i 2000-tallet år og er en plass der man i tillegg til turister vil møte lokalbefolkning.

Gjester du Tromsø på sommeren kan du også ta deg en tur innom uteserveringen til Driv. Den ligger nede på kaien, og er et sted som er drevet av byens studenter. Opplev den nord-norske kulturen, og bli med tromsøværingene som nyter sol og uteliv i Tromsø –Kos dere i Nordens Paris!