Partyklar til kveldens innflyttingsfest

Selv om jeg er utrolig glad i å gå ut på byen med gode venner, er det alltid hyggelig med en festkveld hjemme med god mat og drikke, og godt selskap. Enten det er hos meg eller hos noen av vennene mine, vet vi hvordan vi skal lage en god fest. I kveld er jeg invitert på innflyttingsfest hos en venninne som nettopp har flyttet til en fantastisk flott leilighet midt i sentrum. Jeg gleder meg veldig til å se den nye leiligheten, og spesielt til å gi henne den genuine innflyttingsgaven som jeg fant på kitchentime.no. Jeg har kjøpt en liten kul grill til henne som hun kan ha på balkongen, jeg tror hun kommer til å elske gaven! Jeg er sikker på at det blir en kveld med deilig mat og drikke, massevis av herlige folk og selvfølgelig ut på byen etterpå. Jeg har kjøpt nye sko for kvelden som jeg nesten ikke kan vente med å vise frem. De kostet litt, men pytt, pytt, det er jo viktig å se bra ut!

Nye sko til kveldens party