Så enkelt som bare det

Hvert år så pleier jeg å samle opp bilder fra de kuleste klubbene jeg har vært på det året. Dette har blitt en spennende tradisjon for meg. Det er også en spennende måte å holde oversikt på hvor jeg var. Etter at jeg begynte å bruke fotobutikk på nett har denne prosessen blitt veldig mye lettere. Jeg laster opp bilder til min datamaskin og deretter kan jeg sortere og arrangere. Dette har blitt en aktivitet som jeg gleder meg til hvert år. Selv om jeg ser tilbake på mine scrapbooks med nostalgi i øynene, så elsker jeg hvor enkelt det har blitt å bestille en bildebok på nett. Jeg ville aldri ha gått tilbake til å lage en scrapbook, for det tar timesvis med planlegging. Dette er noe jeg også har gjort med familiemedlemmer. Samlet bilder av oss sammen og gitt som fødselsdagsgave.

Et album med gamle bilder